Musiikkiosastolla pääkirjaston 2. kerroksessa asiakkaiden käytössä musiikkihuone

Musiikkihuone on varattavissa musiikkiosastolta, puh. 044 718 2325. Huonetta voi käyttää omatoimiseen akustiseen soitto- ja lauluharjoitteluun sekä musiikin kuuntelemiseen. Huoneen voi varata kirjastokortilla enintään kahdeksi tunniksi kerrallaan. Huonetta voi käyttää enintään kolme henkilöä kerrallaan.

Maanantaista perjantaihin:
HILJAINEN AIKA klo 10-15 (esim. pianonsoitto tai musiikin kuuntelu kuulokkeilla)
NORMAALIAIKA klo 15-18.45 (laulu- ja soittoharjoittelu, musiikin kuuntelu kaiuttimista)

Lauantaisin:
NORMAALIAIKA klo 11-16.45 (laulu- ja soittoharjoittelu, musiikin kuuntelu kaiuttimista)

Musiikkihuoneessa on käytettävissä digitaalipiano sekä LP- ja CD-soitin. Myös musiikkiosaston asiakastiloissa on musiikinkuuntelupisteitä. Pääkirjaston 2. kerroksen lavalla on digitaalipiano asiakkaiden käytössä.

Tarkemmat tiedot pääkirjaston pianoista.