Koko kansa lukee 16.3.–13.4.2020

Nyt maalis-huhtikuussA on jälleen aika lukea e-kirjaa. Kirjastot ja kustantajat avaavat yhtäaikaisesti luettavaa nuorille ja aikuisille. Koko kansa lukee -kampanjan ajan voit vapaasti viihtyä seuraavien e-kirjojen parissa:

• Kuisma, Hanna-Riikka: Kerrostalo (Like)
• Erlandsson, Karin: Missdåd (Schildts & Söderströms)
• Hepo-oja, Briitta: Suomea lohikäärmeille (Otava)

Kampanjakirjoja voi käyttää oman kirjaston sivujen kautta eli Kuopion kaupunginkirjaston asiakkaat Biblio-verkkopalvelussa tai Biblio-sovelluksella (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta). Kampanjakirjat löytyvät myös osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto.

Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain oman kirjaston kirjastokortti, siihen liitetty pin-koodi, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat kaikkien yhtäaikaisesti lainattavissa koko kampanjan ajan 16.3.–13.4.2020.