KUOPION KAUPUNGINKIRJASTON ASIAKKAIDEN LAINAT ON UUSITTU KESKITETYSTI – uudet eräpäivät 9.6. lähtien / KUOPIO CITY LIBRARY HAS EXTENDED ALL LOAN PERIODS – due dates start from June 9th

Olemme uusineet kaikki Kuopion kaupunginkirjaston asiakkaiden lainat.

Kaikkien asiakkaidemme lainojen eräpäiviä on siirretty 12 viikkoa eteenpäin, eli varhaisin eräpäivä lainoillamme on nyt 9.6.2020 ja siitä eteenpäin.
(Huom! Poikkeuksena laskutetut niteet, joiden eräpäiviä ei ole muutettu.)

Asiakkaidemme ei nyt siis tarvitse kantaa huolta lainojensa uusimisesta tai palauttamisesta tämänhetkisessä poikkeustilassa.

Samalla suljemme turvallisuussyistä kaikki palautusluukkumme.

Kannattaa tarkistaa päivittyvä kysymys-vastauslistamme, johon on koottu kaikki keskeiset tiedot sulkuajan toiminnoista.

Toivomme terveyttä ja jaksamista kaikille tasapuolisesti!

——————————————————————————————————————–

We at Kuopio City Library have just mass renewed all our customers’ loans.

All loan periods have been extended by 12 weeks, and the earliest due dates start from 9 June, 2020.
(Note: Any overdue loans currently in billing or collection were not included in this mass renewal).

At the same time, we are closing our bookdrops to minimize the risks of corona contamination.

Further information:  tel. 0447182319 / 017182318 or web library: kuopio.finna.fi

Kuopio City Library wishes You all health and safe living!