Kuopion kaupunginkirjaston supistettu palvelu ajalla 15.-31.5.2020

Kuopion kaupunginkirjastossa aloitetaan supistettu palvelu eli varatun aineiston nouto ja palautukset automaatteihin seuraavan aikataulun mukaisesti:

Pääkirjastossa 15.5.-31.5.2020  ma-pe klo 11-17
Lähikirjastoissa 18.5.-31.5.2020  ma-pe klo 11-17

Ensimmäinen tunti (klo 11-12) varattu riskiryhmien asiointiin!

Palvelu on rajattu niihin pisteisiin, joissa on mahdollista pitää ohjeistuksen mukaiset kahden metrin turvavälit. Varauksia voi siis noutaa seuraavista pisteistä:

Pääkirjasto, Juankosken lähikirjasto, Jynkän lähikirjasto, Kaavin lähikirjasto, Karttulan lähikirjasto, Maaningan lähikirjasto, Neulamäen lähikirjasto, Nilsiän lähikirjasto, Puijonlaakson lähikirjasto, Pyörön lähikirjasto, Riistaveden lähikirjasto, Tuusniemen lähikirjasto ja Vehmersalmen lähikirjasto.

Mikäli varauksesi noutopaikkana on Kurkimäen lähikirjasto tai kirjastoauto, varaus haetaan pääkirjastolta. Koillis-Savon kirjastoauton varaukset voi noutaa Juankosken kirjastosta.

Aineistovarauksia voi tehdä verkkokirjastossa, mobiilikirjasto Minnassa (Android ja iPhone) tai soittamalla 0447182319.

Kaikkien lainojen (poislukien laskutetut niteet) laina-aikoja on jatkettu siten, että aikaisimmat eräpäivät ovat vasta 1.7. Palautuksilla ei siis ole kiirettä!

Kirjaston tiloja ryhdytään asteittain avaamaan normaaliin käyttöön 1.6.2020 alkaen. Tiedotamme tästä lisää myöhemmin.

Lisätietoa: Kirjaston palvelunumero 0447182319 tai s-posti lainaustoimisto.kirjasto@kuopio.fi ma-pe 10-17