1.9. lähtien Puijonlaakson lähikirjasto on omatoimikirjasto

Puijonlaakson lähikirjasto on 1.9. lähtien omatoimikirjasto. Koronapandemian vuoksi omatoimiaika on toistaiseksi vain tiistaisin klo 16-19 ja perjantaisin klo 16-18. Henkilökunta palvelee kirjastossa entiseen tapaan ma, ke-to 13-19 ja ti, pe 10-16.

Omatoimiaikana kirjaston ovi avautuu asiakkaan kirjastokortin viivakoodilla ja pin-koodilla. Omatoimiaikana asiakkaat voivat lainata, palauttaa tai uusia lainoja automaateilla sekä käyttää asiakaskoneita ja langatonta verkkoa. Tilassa on tallentavat valvontakamerat.

Lisätietoa omatoimikirjastossa asioinnista.

Puijonlaakson lähikirjasto on Kuopion neljäs omatoimikirjasto. Muut omatoimikirjastot ovat Jynkässä, Nilsiässä ja Karttulassa.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *