Etävieraina Juha Itkonen ja Kjell Westö ti 15.12. klo 17.30–18.15

Juha Itkonen ja Kjell Westö
Juha Itkonen ja Kjell Westö ti 15.12. klo 17.30–18.15 pääkirjaston kokoussalissa ja verkossa.

Kirjailijat Juha Itkonen ja Kjell Westö keskustelevat kirjoittamisesta ja kirjailijan työstä sekä yhteisen 7+7 –  levottoman ajan kirjeitä -teoksen syntyprosessista. Myös yleisökysymyksille on aikaa.

Osallistumaan mahtuu yhteensä 60 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Keskustelua voi seurata kotona omalla laitteella (40 osallistujaa) tai pääkirjaston 1. kerroksen kokoussalissa isolta valkokankaalta (20 osallistujaa mikäli koronatilanne sallii). Ilmoitathan siis mahdollisimman pian kirjastoon, jos et pääsekään osallistumaan.

Ilmoittautumiset ma 14.12. mennessä aikuistenosasto.kirjasto@kuopio.fi

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko omalta laitteeltasi vai tuletko pääkirjaston kokoussaliin. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet sähköpostilla. Kotoa käsin osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, internetyhteyden, äänentoiston sekä halutessasi mikrofonin ja kameran.

Pääkirjaston kokoussaliin tulevia pyydetään huolehtimaan turvaväleistä ja käsihygieniasta sekä tulemaan tapahtumaan vain terveenä. Suosittelemme oman kasvomaskin käyttöä.