Nuorten etälukupiiri ti 18.5.

Lukupiiri on tarkoitettu n. 14–20-vuotiaille nuorille. Kokoonnumme etänä Zoomissa ti 18.5.21 klo 17–18, jolloin keskustelemme Siri Kolun kirjasta P.I. : pelko ihmisessä. Voit osallistua tälle lukupiirikerralle, vaikka et olisi ollut aiemmin mukana.

Tutustu ja varaa: https://kuopio.finna.fi/Record/kuopio.286261


”Kun P-influenssa leviää, se muuttaa kaikkien elämän, ja koko yhteiskunnan. 16-vuotias Pilvi sijoitetaan kahdensadan muun sairastuneen kanssa luolaan. Pienoisyhteiskunnalla on ongelmansa, ja tuskin tulevaisuutta. Pilvin isoveli Petri ei suostu ajattelemaan sisartaan kadonneena, hänelle Pilvin pelastamisesta tulee elämäntehtävä. Ja sitten on Tuomas, jolla on omat salaiset suunnitelmansa. Ja Largo, Pilvin luolarakastettu, josta ei voi tietää…”

Lukupiirikerroille ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun liityt mukaan tällä linkillä: zoom.us/j/96025903212 (tai meeting ID:lla 960 2590 3212).

Olemme paikalla n. 15 minuuttia ennen alkua, jolloin voit tulla testailemaan yhteyttäsi. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen tai älylaitteen (tabletti, älypuhelin), nettiyhteyden ja äänentoiston (esim. laitteesi oma kaiutin tai kuulokkeet) sekä halutessasi mikrofonin ja kameran. Mukaan voi tulla myös vain kuuntelemaan.

Lisätietoja ja ennakkoapua saat osoitteesta lastenosasto.kirjasto(at)kuopio.fi.

Nuorten lukupiiri