Luontokirjalukupiiri jatkuu etänä kevätkaudella

Luontokirjalukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 17.00–18.00. Keväällä 2021 aiheena on ilmastonmuutos eri näkökulmista. Lukupiiri osallistuu samalla valtakunnalliseen Ilmastolukupiiri-kampanjaan, jonka tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen paikkoja keskustella ilmastonmuutoksesta.

Lukupiirissä tutustutaan kiehtovan ajankohtaisiin teoksiin ja keskustellaan niiden herättämistä ajatuksista. Kirjallisuus- tai ympäristöasiantuntemusta ei tarvita, ja mukaan voi tulla yhdelle tai useammalle kerralle. Lukupiiri toimii hyvin myös kirjavinkkauksena – keskustelun kuunteleminen on mainio tapa löytää kiinnostavaa luettavaa!

Lukupiiri järjestetään Zoom-ohjelman kautta etänä eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Mukaan voi liittyä osoitteessa https://kuopio-fi.zoom.us/j/99576520794

Linkin ja lisätietoja saa myös osoitteesta aikuistenosasto.kirjasto@kuopio.fi

Ke 3.2.2021 Sininen planeetta    

Itäranta, Emmi: Teemestarin kirja 

Ke 3.3.2021 Kaamos – elämää Arktiksella  

McGrath, M. J.: Jään muisti

Ke 7.4.2021 Soiden syvyyksistä 

Owens, Delia: Suon villi laulu 

Ke 5.5.2021 Muuttuva eläinmaailma 

Lunde, Maja: Viimeiset