Sarjakuvalukupiiri: Hullun paperit 21.1. klo 17.30 -18.30 etänä

Sarjakuvien lukupiiri kokoontuu torstaina 21.1.2021 klo 17.30–18.30.

Keskustelemme  Viivi Rintasen Sarjakuvaterapiaa ja muita kertomuksia hulluudesta -sarjakuvakirjasta. Sarjakuva- tai mielenterveysasiantuntemusta ei tarvita, ja mukaan voi tulla vain kuuntelemaan. Virtuaalilukupiiri on kaikille avoin ja ilmainen!

Sarjakuvaterapiaa ja muita kertomuksia hulluudesta kertoo siitä, miltä tuntuu olla sekaisin. Kahdentoista sarjakuvanovellin takana ovat todelliset henkilöt, joiden mielenterveystarinat Viivi Rintanen kuvitti Hullussarjakuvia-blogiinsa. Omaelämäkerrallinen psykoterapiakuvaus nivoo kaikki kertomukset yhteen ja näyttää puhumisen, kuuntelemisen ja myötätunnon muutosvoiman.

Lukupiiri järjestetään Zoom-ohjelman kautta etänä.

Tammikuun kokoontumiseen ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit liittyä suoraan tapahtumaan tästä linkistä: https://zoom.us/j/94649957647, yhteyttä voi tulla testailemaan 15 min ennen tapahtumaa.

Sarjakuvalukupiiri järjestetään yhteistyössä Kuopion kaupunginkirjaston ja Kuopion sarjakuvatapaamisten kanssa.

Tervetuloa keskustelemaan sarjakuvista!