Kantin ja Leonardo-näyttelyn avaaminen siirtyy huhtikuuhun

Kantti-logo

Heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi Kuopion museo, Kantti-kokonaisuus ja
L3DNARDO DA VINCI -näyttely avautuvat yleisölle vasta 15.4.2021, kaksi kuukautta
suunniteltua myöhemmin.

Kuopion museo avautuu kahdessa vaiheessa. Huhtikuussa avautuvat uusi vaihtuvien näyttelyiden tila, museokauppa, työpajatila sekä Kahvila Kantti. Museon peruskorjattu vanha osa ja sen kulttuurihistorialliset ja luonnontieteelliset näyttelyt avataan vuodenvaihteessa 2021‒2022.

L3DNARDO DA VINCI on esillä Kuopion museossa ja Kuopion taidemuseossa 15.4.‒14.11.2021. Keväällä näyttelyyn liittyvät yleisötapahtumat järjestetään turvallisesti verkon välityksellä, joten niihin voi osallistua vaikka kotisohvalta. Tilanteen salliessa aloitetaan yleisötilaisuuksien, kuten opastusten, luentojen ja työpajojen järjestäminen paikan päällä.

Pääkirjastoon kaavaillut Kantti-tapahtumat alkavat myös vasta huhtikuussa. Aikatauluja ja muita yksityiskohtia päivitetään verkkokirjaston puolelle kevään mittaan.

Kantti-kokonaisuus ilmasta käsin
Kantti. (Kuva: Wille Markkanen)