Asiakkaat mukaan muutoksiin Maaningan ja Kurkimäen kirjastoissa

Sekä Maaningan että Kurkimäen kirjastoissa on tiedossa uudistuksia lähiaikoina, ja niiden suunnittelussa haluamme nyt osallistaa asiakkaita. 

Maaningan kirjasto siirtyy kesäkuun loppuun mennessä kokonaisuudessaan yhteen kerrokseen. Kirjasto pyritään pitämään avoinna koko muutoksen ajan. Muutosprosessin suunnittelussa tarkastellaan samalla mahdollisuutta tehdä tilasta omatoimikirjasto. Asiakaslähtöisyyden kehittämiseksi on Maaningan kirjastossa parhaillaan käynnissä kysely, jossa asiakkaat saavat kertoa juuri heille tärkeimmistä asioista kirjastonsa palveluissa. 
 
Kurkimäen kirjasto puolestaan muuttaa aivan lähelle valmistuvaan väliaikaiseen 
viipalerakennukseen kesän 2021 aikana. Myös Kurkimäen asiakkaille tarjoutuu nyt mahdollisuus vaikuttaa siihen, millainen uudesta väliaikaisesta kirjastotilasta tulee – toivotaanko kirjastoon esimerkiksi enemmän oleskelutiloja vai aineistoa. Asiaa koskeva kysely avautuu 8.3. alkaen verkkokirjastossa ja Kurkimäen kirjastossa. Verkkokyselyyn tästä!
 
Toivotamme Maaningan ja Kurkimäen kirjastoasiakkaat tervetulleiksi vaikuttamaan oman pisteensä palveluihin! 

Mielipiteiden keräilyä Maaningan kirjastossa.
Mielipiteiden keräilyä Maaningan kirjastossa.