Pääkirjaston musiikkihuone asiakkaiden käytettävissä

Pääkirjaston musiikkihuone on varattavissa pääkirjaston 2. kerroksen asiakaspalvelusta tai puhelimitse 017 182 318. Huonetta voi käyttää omatoimiseen akustiseen soitto- ja lauluharjoitteluun sekä musiikin kuuntelemiseen. Huoneen voi varata kirjastokortilla enintään kahdeksi tunniksi kerrallaan.

HUOM! Musiikkihuoneessa ei ole äänieristystä. Tila ei sovellu kovaääniseen harjoitteluun.

Musiikkihuoneen käyttöajat:

Maanantaista torstaihin:
HILJAINEN AIKA klo 10-15 (esim. pianonsoitto tai musiikin kuuntelu kuulokkeilla)
NORMAALIAIKA klo 15-18.45 (laulu- ja soittoharjoittelu, musiikin kuuntelu kaiuttimista)

Perjantaisin:
NORMAALIAIKA klo 15-15.45 (laulu- ja soittoharjoittelu, musiikin kuuntelu kaiuttimista)

Lauantaisin:
NORMAALIAIKA klo 10-15.45 (laulu- ja soittoharjoittelu, musiikin kuuntelu kaiuttimista)

Musiikkihuoneessa on käytettävissä digitaalipiano sekä LP- ja CD-soitin. Myös musiikkiosaston asiakastiloissa on musiikinkuuntelupisteitä. Pääkirjaston 2. kerroksen lavalla on digitaalipiano asiakkaiden käytössä. Asiakaspalvelusta voi lainata kuulokkeet kirjastokortilla.

Kysy lisää pääkirjaston 2. kerroksen asiakaspalvelusta!