Lukupiirit

ETÄLUKUPIIRIT:

Sarjakuvalukupiiri

Jatkuu syksyllä, seuraa tiedotustamme!

Kirjandusklubi – vironkielinen lukupiiri

Kuukauden 2. keskiviikko klo 18-19 etänä Teams-alustalla:

11.5. klo 18-19
Virolainen ja suomalainen mytologia
Juhani Karila: Pienen hauen pyydystys vs Andrus Kivirähk: Rehepapp

Mukaan tästä linkistä (Teamsetäyhteys)

Lukupiiri on vironkielinen, mutta sinun ei tarvitse osata viroa – voit tulla myös vain kuuntelemaan!
Lisainfo/lisääinfo:  epp.tapfer@kuopio.fi

LUKUPIIRIT KIRJASTOTILOISSA:

Tietokirjalukupiiri

Tietokirjalukupiiri kokoontuu keskiviikkoisin 20.4. ja 11.5. klo 17.30 pääkirjaston koulutustilassa (1.kerros, lasten- ja nuortenosaston perällä). Lukupiirissä tutustutaan kiehtoviin tietokirjoihin ja keskustellaan niistä sekä kulloisestakin aiheesta.

ke 11.5. klo 17:30
Aihe: Automatkalla
Aino Hulaja: Pakumatkalla

Lukupiirissä tutustutaan kiehtoviin tietokirjoihin ja keskustellaan niistä.
Ehdotuslistalla lisää aiheeseen liittyvää luettavaa.

Tervetuloa!

Klassikkolukupiiri

Klassikkolukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-18.30 pääkirjaston koulutustilassa (1.kerros, lasten- ja nuortenosaston perällä).

Ilmoittautumista tai kirjallisuuden tuntemusta ei tarvita, ja mukaan voit tulla useammalle tai vaikka vain yhdellekin kerralle.

HUOM: aikaa siirretty viikolla lakon vuoksi!
10.5.
Alba De Céspedes: Kielletty päiväkirja
(kirjoja saatavissa pääkirjaston asiakaspalvelusta)

Tilaisuudet järjestetään terveysturvallisesti viranomaisohjeita noudattaen. Muutokset mahdollisia. Tulethan paikalle vain terveenä. Suositamme maskin käyttöä.

Kaavin kirjasto

Kaavin kirjaston dekkariklubi kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 17.30-18.30 Kaavin kirjaston tiloissa.

Dekkariklubiin ei tarvitse ilmoittautua, ja klubiin voi osallistua joka kerta tai vain yksittäiselle kerralle.

Dekkariklubissa käsiteltävät kirjat:

9.5.
Louise Penny: Kuolema kiitospäivänä

TERVETULOA!

Karttulan kirjasto

Karttulan kirjaston lukupiiri kokoontuu kirjaston lukusalissa maanantaisin klo 12.00 – 13.00 seuraavasti:

16.5.
Sirpa Kähkönen: Vihreä sali
Mitä unelmien murskautumisesta seuraa? Väkevä tarina vie 1960-luvun Kuopiosta aina 1910-luvun Pietariin. Rakastetun Kuopio-sarjan uusin kirja

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on erotin_lukupiirit-3-1024x133.png

Maaningan kirjasto

Kevät 2022: