Asiakkaiden toivomia cajon-rumpuja hankittu kirjastoon

Pääkirjaston lainattavien soitinten valikoima on täydentynyt asiakkaiden toivomalla cajon-rummulla, joita kirjastolle on hankittu 3 kpl. Cajon on perulainen laatikkorumpu, joka on useimmiten valmistettu vanerista.

Lisäksi kokoelmiin on hankittu teräskielinen kitara myös vasenkätisenä sekä lisäkappaleita guitalelesta ja Ortega-merkkisestä konserttiukulelesta.

Musiikkiosaston lainattavien soitinten valikoimasta löytyvät:

– cajon-rumpu
– nylonkielinen ja teräskielinen kitara
– 5-kielinen kantele
– ukulele (Mahalo ja Ortega)
– guitalele
– bongorummut
– rytmikassi (sisältää marakassin, guiron, varsikulkuset ja rytmikapulat)

Nylonkielinen ja teräskielinen kitara sekä ukulele (Mahalo-merkkinen) saatavana myös vasenkätisenä. Lisäksi kitarasta on saatavilla lapsille hyvin sopiva 3/4-kokoinen malli oikeakätisenä.

Selaa soitinvalikoimaa verkkokirjastossa

Kitara-, kantele-, ukulele- ja guitalelepakettiin kuuluu:

– soitin
– viritysmittari
– kantopussi

Soitinten lainauksesta:

– soitinten lainaus ja palautus pääkirjaston asiakaspalvelussa – ei palautusautomaatin eikä lähikirjastojen kautta
– laina-aika 4 viikkoa; lainaa ei voi uusia
– soittimia voi varata verkkokirjaston kautta – HUOM! soitinvarausten nouto vain pääkirjastolta
– suositus: yhdellä kirjastokortilla kerrallaan lainassa yksi soitin

Kysy lisää musiikkiosastolta: musiikkiosasto.kirjasto@kuopio.fi tai pääkirjaston 2. kerroksen asiakaspalvelusta.