Kurkimäen lähikirjasto avataan jälleen maanantaina 1.11.

Kurkimäen lähikirjasto avautuu jälleen asiakkaille maanantaina 1.11.2021. Kirjasto on ollut suljettuna muuton vuoksi kesän alusta lähtien. Uuden kirjaston avaaminen viivästyi rakennuksen käyttöönoton ongelmien vuoksi, joten kirjastoauto paikkasi osaltaan alueen kirjastopalveluja kerran viikossa. Kirjasto on nyt muuttanut uuteen viipalerakennukseen, joka on valmistunut samaan pihapiiriin nykyisen kirjaston, koulun ja päiväkodin kanssa. Uusi kirjasto toimii päiväkodin yhteydessä, ja sen toiminnoissa on huomioitu erityisesti päiväkodin ja koulun tarpeet.

Asiakkaat pääsivät osallistumaan uuden kirjastotilan ja sen toimintojen suunnitteluun vastaamalla kyselyyn keväällä 2021. Vastaukset on huomioitu mahdollisuuksien mukaan uuden kirjastotilan suunnittelussa.

Kurkimäen lähikirjasto palvelee ma 1.11. alkaen normaalein aukioloajoin: maanantaisin ja torstaisin kirjasto on auki klo 13-19, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-16 ja perjantaisin klo 12-16.

Lisätietoja:
Kaarina Korhonen-Heiskanen, vastaava kirjastovirkailija, puh. 0447187719