Pääkirjaston kaupunkiverstaalla uusi kaavalabra

Pääkirjaston toisen kerroksen kaupunkiverstaalle on saatu lahjoituksena kaavalabra, jonka avulla voi käyttää digitaalisia ompelukaavoja ja leikata niitä helposti suoraan kankaasta. Se on toteutettu hankkeessa, jota on rahoittanut Kansan Sivistysrahasto Viola Järvisen rahastosta. 

Kaavalabran kehittäjät järjestävät kaikille kiinnostuneille avoimia esittely- ja opastustilaisuuksia ke 11.1. klo 17–18.30 ja ti 17.1. klo 17–18.30.

Jatkossa kirjaston asiakkaat voivat käyttää kaavalabraa omatoimisesti ohjeiden avulla. Kaavalabran voi varata käyttöönsä joko käymällä kirjastossa tai soittamalla p. 017-182318. Kaavalabran käyttöaika on kerrallaan enintään 2 tuntia asiakasta kohden. Varaajat tuovat mukanaan omat tarvikkeensa (pyöröleikkuri, sakset yms.).

Tule testaamaan uutta ompeluinnovaatiota!